Påskafton

Inget nytt, halsont, grått ute, god mat och sällskap inne. 💛💛
(null)

(null)
Film och mys
(null)
(null)

Lite symester också 
(null)

(null)

(null)


Besök

Vi har farmor på besök och har varit på Älmhults huvudattraktion idag, IKEA! Med typ hela Småland. 😂
Men lunch fick vi iaf, sen handla lite tvättmedel på affären och åka hem. Alex har slitit med jobb då det öppnar nya lager imorgon och inga system fungerar. Stackarn sliter sitt hår om han hade haft något. 
Vi har precis ätit matkasse middag och sett ett besök hos grannen. 
(null)
Ett rådjur. Det var visst på besök i morse redan men nu är det tillbaka. Vincent mycket exalterad. 


Full fart

(null)
Ja det har varit fullt ös medvetslös idag på inte längre dödssjuka barn. Morsan har däremot upplevt piggare dagar. Tur halstabletter och värktabletter finns. 
Sen somnade Vincent sittande i sin säng innan kl 19. Edvin går på något annat och är vaken än, 21.30!!! 
(null)


Ny tröja

Jag har köpt en tröja åt Edvin av en tjej som syr på beställning. Vilket pilligt jobb att sy dessa fantastiska applikationer. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Status

Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva läget just nu. 
Edvins förkylning/ögon är bättre och Vincent studsar runt. Sjuka, njääää!
Men jag själv äter en halstablett nu och hoppas att det är inbillat. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Snö!!!

Alltså WTF, våren skulle ju komma nu.  (null)

(null)
Typ 20 cm nysnö. Suck!!
Vincent skrek överlycklig när plogbilen kom, "nu kommer skottbilen!!!"
 😂
Vi är inte vana vid snö helt enkelt...

Vi har sjukstuga igen här. Jag hade migrän igår. Vincent hade ont i halsen i morse och kräktes upp frukostgröten på skolan, stackarn! Han blev hämtad och har haft en lugn dag hemma. Edvin var geggig i ena ögat idag igen. Suck!! När ska det ta slut. Känns som om man jobbar med vab. 
🤒😷🤧


Word

(null)
Edvin han säger inte mycket än, kanske för att han inte får en syl i vädret här hemma. 
Ja funderingar, berättelser, frågor, galna tankar och allt ska ut på en gång. 


Kladd

Våfflor med drottningsylt...  (null)
Klart våfflan flyger med propellerljud... 

Fika

Man kan inte bara äta popcorn, se film och sy. Eller jo klart man kan och det låter fantastiskt men vi skulle hämta en bil i Älmhult då mannen fick skjuts hem i natt. Vi passade på att fika, leka och pyssla på IKEA museet. Barnen valde citeonsoda och choklad boll eller BÖ som Edvin sa upprepade gånger. BÖ = boll , jaja det är väl typ samma. 😂
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lördagkväll

Ja när maken är iväg och Edvin somnade så klippte jag ut lite nya kläder och sydde ihop. Brandbils set med leggings med ficka och en tröja.  (null)
Regnbågs luftballonger, moln och ränder blev färgglatt och likadant som en älskad mini pyjamas jag sydde till Edvin. Grå leggings i stretchig och supermjuk college.
(null)
En livebild på brandbilarna som fick ok av beställaren
(null)


Popcorn lovers

I väntan på popcorn
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Avnjutes framför Bilar 2. Härlig lördag. 
(null)


Lördags chill

Vi somnade i en stor hög i soffan igår. Alex kom hem vid 22 och då förflyttade jag mig till sängen stället. Idag har det varit lugnt hemma. Vi har byggt lego, lekt med bilar och ätit i omgångar. 
Nu har grabbarna badat och ser en ny film.  (null)
Lilla Hugh Hefner här hemma 😍

Välkomnad

Jodå nog blev jag välkomnad när jag kom hem. Edvin var förkyld och hade haft ögoninflammation så jag fick avlösa vabbandet. Det blev mycket mys och god igår.  (null)
(null)
Vincent har valt fredags mys på affären. Han säger att han aldrig har smakat chokladdoppade jordgubbar. Lika bra att han får det då. 
(null)
Lite kaos på golvet och Avengers röjer runt. En vanlig fredag. 😂
(null)

(null)


Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen. Edvin blev sjuk redan när jag åkte så det har varit lite kämpigt för Alex hemma. 
Jag har tagit morgonflighten till Prag sen vidare med propellerplan till Ostrava med 1h försening, bil 1 h, fabriksbesök och god middag. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Tisdag började med frukost, tillbaka till fabriken och prata ny projekt, sen en snabblunch innan 2,5h i minibuss till Krakow i Polen, flyg till Warszawa där de inte fick av propellrarna när vi landade så tekniker fick tillkallas och efter ett bra tag fick vi kliva av. 
Det blev en polsk flygplatsmiddag i väntan på ett sent flyg till Vilnius. Det planet kunde de inte starta så de fick släcka ner allt och starta om datorerna. Fantastiskt när man redan är upp långt efter läggdags. 
Väl framme I Vilnius blev det taxi till Kaunas, sådär 2h mitt i natten. Inte riktigt så att man vågade somna. Vi hamnade på fel hotell först med så tillslut 03.30 kunde man somna. 
(null)

(null)

(null)

Upp igen vid 09 och köra ny dag, ny leverantör, fabriksbesök, prata om projekt, montera möbler ect. 
Sen blev det middag på ett kloster, top3 restaurang i Litauen och top10 i Baltikum. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Somnade vid 23.30 och sen upp 04.15 (vilket var 03.15 svensk tid). Ta Ryanair till Köpenhamn och landa 06.45. Ett tåg till Älmhult och framme 09!! 
Sömn är underskattat!!! 
Grymma produkter, bra leverantörer och många skratt på denna kaosresa. 😂😂😂

På väg

Jag ska med jobbet på leverantörsbesök i Tjeckien och Litauen i veckan. Med en tidig flight och opålitliga tåg så ska jag sov hos
min moster i natt. 
Lite försenad, pga tågstrul så är jag iaf strax framme. 
Denna bild kom upp på Facebook i veckan. Vincent för 2år sen!!! Vad hände? Finaste storebror som är så stor nu. 
(null)Hockeylördag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var hockeycup i Tyringe igår. Vincent och jag åkte för Alex jobbade och Edvin fick stanna hemma. 
(null) (null)

(null)

(null)
Det bästa med dagen var att Vincent var nöjd med att han hade kämpat hela tiden. 
Bra betyg!!!


Fredag

Edvin tyckte att 05,25 är en ny bra tid att kliva upp. Vi är inte lika entusiastiska. Men då hinner man både sminka sig och äta frukost innan jobb, skola och dagis. 
(null)

(null)


Torsdag

Fullt ös på jobbet, boka in möten och ev resor. Nästa vecka väntar Tjeckien och Litauen och hemma igen på torsdag morgon. Horribla restider med tåg 05.50 och flyg 06.20 och ankomst till hotell 02.30. Sova, not so much! 

Alex kom hem idag efter att ha varit i Stockholm på möten. Det blev lagning av matkasse mat medan han roddade hockeyn. Vi möttes i simhallen och lämnade över Vincent. Skönt om två veckor när hockeyn är slut. Nu är torsdagarna verkligen fullbokade och det är väl inte perfekt att dubbelträna heller men han ville köra både hockey och simning. Hoppas på bättre tider till hösten. Nu börjar fotbollen om en månad med krock med tisdags simningen. Han ville köra varannan simning och varannan fotboll vilket känns ok. I år har jag inte engagerat mig så det är också skönt. 

I helgen väntar hockey cup. 
Nu ser jag på Wahlgrens värld och Alex ser på youtube och smygkollar på tvn. Haha
(null)


Okej vi försöker igen

Länge sen nu. Jobbet har tagit för mycket tid, familjen går först och tiden att blogg har prioriterat bort. Ska försöka uppdatera med vad vi hittat på, mest för att jag har så många bilder jag vill dela med mig av. 
Älskade barn!!! Ni kan verkligen stressa upp mig men som nu när Edvin precis somnat med handen i mitt hår och Vincent sitter intill och spelar. Då är det allt bra mysigt. 
Grabbarna gick hand i hand från fritids idag. Lite hopp i vattenpölar måste man få hinna med. 💕
Vincent hann visst somna sittande i soffan. Ska se klart på mästerkocken nu. 
Har uppdaterat från 14:e oktober och framåt i ordning så det är bara att bläddra bakåt. Massor av bilder, lite text.        (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Beställning

Det kanske verkar som om jag syr en del, men det blir mest en söm här och där och jag har en hög med halvfärdiga grejer som jag hoppas blir klara snart.  
Vincent har beställt en camo dräkt som jag fick klart idag när de såg på film. 
Tröja med luva och byxor, som jag nog ska sy dit förstärkning på knäna på. 
Vi har testat kamouflagen och det verkar lovande 😂 (null)

(null)

(null)

(null)


Sjukhus

Vi fick nog förra veckan. Edvin stackarn har hostat i ett och pga slem i halsen så har han kräkts. Vi får bara starkare hostmediciner på vårdcentralen och inget hjälper. 
Så vi åkte dit båda två, laddade med nedskrivna symptom och tider. VC datasystem var nere så vi skickades till barnakuten i Kristianstad istället. 
Där hade de fina fiskar, trevlig personal och seriösa läkare. Vi åkte hem med astma medicin och barn/förkylningsastma diagnos. Nu puffar Edvin kortison och inför kvällen luftrörsvidgande medicin. 
Han har hostat 5 gånger på en vecka, alltså totalt. Han kunde hosta 5 gånger i minuten på nätterna. Han har inte kräkts en enda gång och det känns bara så bra. Vi har några dagar kvar på denna kur sen får vi uppföljning på hur det går. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Livet

Det är hockey, lite sömnad när jag hinner, leka med bilar från filmen Bilar, Vincent har fått välja lite nya kläder för han har vuxit över 6cm, Edvin ska matcha så klart, samt att vi har gjort om lite i vincents rum.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0