Hämtad Kille

Idag har jag och Edvinson varit på mitt jobb och hälsat på massor sv fina kollegor och vänner. Åhh vad jag kan sakna att träffa dessa människor varje dag. 

Jobbet rusar på i 190 även utan mig men frågorna är de samma och känslan av att man aldrig är ikapp finns där fortfarande. 
Tro mig det finns inget bättre jobb i världen än att utveckla möbler för IKEA men det kräver en hel del av en med. Just nu har jag slagit på pausknappen och känner lugnet för att njuta här och nu och jag vet att efter två veckor när man väl är tillbaka så är det som om man aldrig varit borta.
Det som jag känner att denna tid hemma har gett mig än så länge är trygghet och en otrolig känsla av lugn för jag vet att "I can do this" och tiden går så himla fort ändå. Så ja jag njuter men klart att man stressar upp sig över saker men liksom vem bryr sig om man kommer 15min senare till dagis. Vem?
Nåja ett besök på jobbet och sen lämnade jag igen lite böcker och tv-spel på biblioteket och postade julkort. Handlade lite snacks till imorgon och packade ner lite saker i väskorna. 
Hämtade den här stjärnan från dagis och Edvin har väl sovit 2x30 min på dan idag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0