Lite städning

Om ni undrar om vi städar så nja, det är liksom en konstant strid ström av undanplockande och diskussion om vad som är rent och ihopplockat.
Ibland får Vincent ett ryck och vill städa, som idag, skura golven och torka fönstren gick bra. Att plocka ihop det man dragit fram, inte lika peppande. Men tillslut efter lite tjafs så kan man gå in i både vårt sovrum och hans.


Frukostklubben

Imorse tog vi det lite lugnt och såg på tv. Vissa sov mer än andra, jag sov mest, haha


Min hjärta

Den äldre sonen i blåbärsskogen, fullt ös, ibland med lata ben, pratkvarnen som har svar på allt och klurig som få. En handfull vaken och världens finaste när han sover. Imorgon är en ny dag, ett nytt äventyr


En liten sömntuta

På nätterna vaknar Edvin var tredje timme fortfarande men äter inte så länge. Det svårast för mig är att hålla mig vaken till OS så jag kan gå och lägga mig igen. Ofta somnar jag sittande och vaknar någon timme senare. Aj!
Ibland sitter jag kvar och bara myser, han är ju så fin!


Gooooood middag

En supergod middag häromdagen

Räkcheesecake

Jämförelse

Kikar tillbaka i bloggen kring september/oktober 2011 och hittar detta
Edvin
Vincent /Edvin
Edvin
Vincent


Grabbarna grus

Eller bröderna bus, det finaste som finns och Vincent älskar verkligen sin lillebror


Passion for fashion

Köpte ordentliga stövlar till Vincent inför utedagis dags. Sen har vi hängt i blåbärsskogen med en tiger, det gäller att klä sig för rätt aktivitet, haha


Åka lite bil

En liten tur till Växjö har vi gjort.


Fladdermusbyte

Diesel hade fångat en fladdermus igår, långa öron hade den och så var den pytteliten. Kanske 10 cm lång totalt.


Vincent

Vincent i ungefär samma ålder, han har rundare huvud och kinder medan Edvin är lite mer oval och har mer dubbelhaka.


Ett leende

En bild på en fulltankad och nöjd liten kille.


Lilla fisken

Efter en stor nr2 så blev det akut badning. Edvin njöt ordentligt förutom när man blötte håret. Han börjar bli härligt knubbig nu.


Edvin

Han fortsätter att äta och sova en del emellanåt, var tredje timme är det matdags. Vissa nätter lite oftare. Men magknipen verkar vara under rätt bra kontroll. Inga hela kvällar med gnäll längre. Han trivs fortfarande bäst i famnen.


Mosters bikini

Britta fick en ny bikini som jag sytt åt henne, med Kerstin på så klart. Vincent ska få ett par badbyxor men jag har inte hunnit sy ihop de ännu.


Ny look på IKEA katalogen

Gjord på IKEA museumet


Vinkat av mormor

Ja vi har hunnit vinka av mormor i början av veckan. Annars är det ont om bilder. Vincent har haft flera lekdater (utan bilder) och provat Edvins hajsovsäck 😄


Härodlat

Vincent har skördat lite av sina grönsaker som han odlat från frö. Det blev en härodlad frukost.


Mammahäng

Fick dammsuga med Edvin i bärsele idag, gick rätt bra. Nu på kvällen är det bara famnen som gäller. Mysigt men lite trött i armen...


Goskillen


RSS 2.0