Inskolning

Dag 4 på dagis började med att vi kom dit och han fick leka inne med alla de andra barnen. Först var det bara de två andra som skolades in, igår var det någon till som var med och idag var hela knattegänget igång. Det gick superbra.
Vincent bjuder på hemlagad mat och går omkring med en liten stekspade, tång eller liknande och smaskar hela tiden.
Sen lärde han sig att helt själv gå upp för rutchkanan och sätta sig ner och åka. Första dagen kastade han sig mest handlöst ut men nu kan han till och med hasa fram på rumpan och åka iväg. Stolta föräldrar! ;)
Sen gick alla barnen ut och vi föräldrar fick stanna inne. Vi kikade lite i fönstret och Vincent åt sand och gungade, så precis som vanligt då i lekparken.
Dock hade han trillat och slagit i näsan så den är lite röd och skrubbad. Men det hade gått bra med en fröken som tröstade. Lilla tuffingen.
Eftersom han är rätt framåt, kan gå och tar gärna för sig bland knattarna så glömmer iaf jag ibland bort att han är yngst av alla och det är nog inte så lätt alla gånger med allt nytt.
Nu sover han gott, vaknade nyss och jag letade förtvivlat efter en elefant men sockmonstret måste ha gömt dom allihopa. Som tur var gick katten lika bra nu och han somnade om rätt fort.
De senaste dagarna har han somnat mellan 18-19 och sovit till 06.30-07.00 vilket är lite ovant men skönt. Vi har hunnit se lite film och umgås. Det tar på krafterna att börja på dagis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0