Torsdag

Fullt ös på jobbet, boka in möten och ev resor. Nästa vecka väntar Tjeckien och Litauen och hemma igen på torsdag morgon. Horribla restider med tåg 05.50 och flyg 06.20 och ankomst till hotell 02.30. Sova, not so much! 

Alex kom hem idag efter att ha varit i Stockholm på möten. Det blev lagning av matkasse mat medan han roddade hockeyn. Vi möttes i simhallen och lämnade över Vincent. Skönt om två veckor när hockeyn är slut. Nu är torsdagarna verkligen fullbokade och det är väl inte perfekt att dubbelträna heller men han ville köra både hockey och simning. Hoppas på bättre tider till hösten. Nu börjar fotbollen om en månad med krock med tisdags simningen. Han ville köra varannan simning och varannan fotboll vilket känns ok. I år har jag inte engagerat mig så det är också skönt. 

I helgen väntar hockey cup. 
Nu ser jag på Wahlgrens värld och Alex ser på youtube och smygkollar på tvn. Haha
(null)


Okej vi försöker igen

Länge sen nu. Jobbet har tagit för mycket tid, familjen går först och tiden att blogg har prioriterat bort. Ska försöka uppdatera med vad vi hittat på, mest för att jag har så många bilder jag vill dela med mig av. 
Älskade barn!!! Ni kan verkligen stressa upp mig men som nu när Edvin precis somnat med handen i mitt hår och Vincent sitter intill och spelar. Då är det allt bra mysigt. 
Grabbarna gick hand i hand från fritids idag. Lite hopp i vattenpölar måste man få hinna med. 💕
Vincent hann visst somna sittande i soffan. Ska se klart på mästerkocken nu. 
Har uppdaterat från 14:e oktober och framåt i ordning så det är bara att bläddra bakåt. Massor av bilder, lite text.        (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Beställning

Det kanske verkar som om jag syr en del, men det blir mest en söm här och där och jag har en hög med halvfärdiga grejer som jag hoppas blir klara snart.  
Vincent har beställt en camo dräkt som jag fick klart idag när de såg på film. 
Tröja med luva och byxor, som jag nog ska sy dit förstärkning på knäna på. 
Vi har testat kamouflagen och det verkar lovande 😂 (null)

(null)

(null)

(null)


Sjukhus

Vi fick nog förra veckan. Edvin stackarn har hostat i ett och pga slem i halsen så har han kräkts. Vi får bara starkare hostmediciner på vårdcentralen och inget hjälper. 
Så vi åkte dit båda två, laddade med nedskrivna symptom och tider. VC datasystem var nere så vi skickades till barnakuten i Kristianstad istället. 
Där hade de fina fiskar, trevlig personal och seriösa läkare. Vi åkte hem med astma medicin och barn/förkylningsastma diagnos. Nu puffar Edvin kortison och inför kvällen luftrörsvidgande medicin. 
Han har hostat 5 gånger på en vecka, alltså totalt. Han kunde hosta 5 gånger i minuten på nätterna. Han har inte kräkts en enda gång och det känns bara så bra. Vi har några dagar kvar på denna kur sen får vi uppföljning på hur det går. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Livet

Det är hockey, lite sömnad när jag hinner, leka med bilar från filmen Bilar, Vincent har fått välja lite nya kläder för han har vuxit över 6cm, Edvin ska matcha så klart, samt att vi har gjort om lite i vincents rum.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0