Symaskinen fram

Idag ska jag ta över kontoret med min symaskin, jag har faktiskt frågat och fick okej, tror dock inte sambon inser vad det innebär.
Min älskade vän och förste syexpert besökte jag igår. Jag fick massor av hjälp av henne med att sy mitt lapptäcke som vi har i sovrummet.

  

Det är så mysigt hemma hos henne, tänk er lite som hemma hos Ronald Weasly (Harry Potters vän), mysigt, väldigt personligt och otroligt spännande saker framme. Var annars samlas lapptäcken, älvor och sience fiction mer än i detta lilla hus på landet.
Man kan hitta till både lapptäckes företaget och älvorna och feerna på nätet.

Vi tömde en hel vind med kartonger och gick igenom, skulle finnas lite barntyg någonstans, vi fann det och mycket annat. Hon hade lätt kunnat öppna en cool tygaffär och bara sälja det hon har hemma. Blev tillslut en hel kasse med tyger med nalle puh, blommor, ränder och prickar. Åhh nu ska här sys!!Sambon fick plocka ut vad som var alldeles för tjejigt för att både en tjej och kille ska kunna ha det. Blir att frossa i gult och grönt och en hel del andra färger. Tyget med dom rosa blommorna får kanske bli något till en vän eller helt enkelt vänta tills man ser vilken sort som kommer ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0